Creatief. Crossmediaal.

Liefst beide.

MAQUINA is een jong en dynamisch reclamebureau met een sterke focus op buzzwords, design, data en discovery. We geloven er sterk in dat we, door jou als klant bij het creatieve proces te betrekken, tot betere marketing- en communicatie-acties komen en zetten hier dan ook volop op in. Zo worden we de leverancier partner voor jouw marketing. Practice what you preach, weet je wel.

 

Creatief team met talent(en)

MAQUINA huisvest een team van creatives van verschillende pluimage. Print designers, digital designers, marketeers, strategen, technologiespecialisten of mensen die een paar van deze kwaliteiten combineren. We zijn tegelijk generalisten én specialisten op het vlak van marketing en communicatie. We bouwen ons team zo op dat het perfect aansluit bij de vereisten van jouw doelstelling of project. Van bij de start wordt ook jij als klant bij het creatieve proces betrokken. Want tenslotte werken we voor jouw klant, en wie beter dan jijzelf om ons daarover te adviseren?

We kunnen je helpen met:

Branding

Design sprint

Logo & bedrijfsidentiteit

Namebranding

Positionering

Creative campaigns

Advertising

Marketingstrategie

Marketingplan

Mediaplanning

Cross media
tools

Audiovisual

Event & expo

POS & signage

Print communicatietools

Social media

Webdesign & UX

Talk is cheap…

Klopt. Een eerste gesprek is steeds vrijblijvend en kost je dan ook geen cent. We leren je graag kennen, luisteren naar je vraag en lichten onze voorgestelde werkwijze aan je toe. Is er een match? Cool! Dan starten we zo snel als mogelijk op jouw project om samen het maximum uit je doelstellingen te halen.

— Laat van je horen

Design sprint brainstorm Maquina
Ooit al gehoord van een design sprint? Het is in vele gevallen een ideale tool om een communicatiecampagne op te starten. We helpen je er graag mee op weg.

Meet the gents

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share
Om de werking van deze site zo optimaal mogelijk te houden, maken wij gebruik van enkele cookies. Je leest er alles over in onze privacy policy.
Holler Box