Branding & rebranding


Starten doe je best bij het begin. Of er net voor, als het even kan. MAQUINA begeleidt je langsheen de positioneringsoefening en ontwikkelt samen met jou een duurzame, responsive merkidentiteit.

Een eigen identiteit voor je merk

Branding, of het maken van een merk, is de eerste stap in je marketing- of communicatie-aanpak. Of dat zou het toch moeten zijn. Een doordachte branding en ook een rebranding met bijhorende merkpositionering vormt de basis voor elke communicatievorm die je in de toekomst zal uitrollen.

En vergis je niet: (re)branding omhelst meer dan enkel de visuele weergave van je merk.

Welke elementen onderdeel uitmaken van een succesvolle (re)branding vind je hier:

— Design sprint

— Logo & bedrijfsidentiteit

— Namebranding

— Positioneringsoefening

Naast je logo en huisstijl moet ook nagedacht worden over het imago dat je je merk wil aanmeten, welke doelgroep je beoogt en vooral ook welke beleving het merk heeft. Meer nog dan vroeger hechten klant & consument belang aan de waarden waar een merk voor staat.
Passen de kernwaarden bij de levensstijlen of -visies van je kopers? Merken die de beleving missen zijn vandaag namelijk een kort leven beschoren.

Sluit jouw merk naadloos aan bij de consument hun leefwereld? Prima! Doet ze dat niet?

Tijd voor MAQUINA.

Aan de hand van verschillende technieken of bewezen modellen is MAQUINA de partner in je rebranding- of gloednieuw brandingtraject.
Samen met jou gaan we op zoek naar een merk dat de kernwaarden, de stijl, het imago en de tone-of-voice uitstraalt die jij voor ogen hebt.
Co-creatie dus. Jij hebt het product en kent de markt. Wij hebben de creativiteit en de techniek.

Samen sterk!

Co-creatie.
Wanneer je een insteek hoort — waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben — van iemand met een ander perspectief dan ontstaan vernieuwende ideeën.

Enkele branding referenties

 

en meer…

 

Ook een (re)branding nodig?

Come and drink coffee with us.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share
Om de werking van deze site zo optimaal mogelijk te houden, maken wij gebruik van enkele cookies. Je leest er alles over in onze privacy policy.
Holler Box