Creatieve campagnes


De kern van MAQUINA is het ontwikkelen van sterke én renderende creatieve campagnes. Of het doel nu recruteren, sensibiliseren of commercialiseren is: we leggen telkens de juiste link met je doelgroep en boeken zo werkelijk verbazingwekkende resultaten.

Marketingcampagnes met poer

Of je nu op zoek gaat naar nieuwe klanten, nieuwe medewerkers of het gedrag van je doelgroep wil aanpassen: een campagne begin je best niet onbezonnen. MAQUINA heeft intussen haar sporen verdiend in zowel commerciële-, sensibiliserings- en recruteringscampagnes. Samen met jou bepalen we het doel, de te bereiken doelgroep en het plan van aanpak. We adviseren je over beschikbare media en inspireren je met creatieve input.

Met andere woorden, scoor met een concept met poer.

 

 

— Advertising

— Marketingconcept

— Marketingplan

— Marketingstrategie

— Mediaplanning

Ondersteun je campagne met een marketingplan en mediaplan.

Een marketingplan of een mediaplan, maar al te vaak worden deze twee termen door elkaar gebruikt. En hoewel ze deels overlappen, zijn ze toch niet helemaal gelijk. MAQUINA gidst je als volleerde mediaspecialist door het volledige medialandschap en selecteert met jou de meest geschikte dragers en kanalen in een marketingplan. Alle media, die aan bod komen in dit document, worden ingepland in de tijd op een mediaplan om een zo’n stevig mogelijke flow te bekomen. We stellen enkele meetbare KPI’s voorop waaraan we op het eind van de campagne het succes van de verschillende kanalen kunnen meten. Enkel zo heb je een duidelijk beeld van de kanalen die effectief hebben bijgedragen tot een stevige return.

Happy chappy campaign clients

en meer…

 

Are you ready to rrrrrumble!?

Than get in the ring

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share
Om de werking van deze site zo optimaal mogelijk te houden, maken wij gebruik van enkele cookies. Je leest er alles over in onze privacy policy.
Holler Box